Cilj programa Home Office je osigurati optimalne radne uvjete za rad od kuće te rad virtualno na daljinu. Program je osmišljen tako da ima sve preduvjete profesionalnog uredskog radnog mjesta za različite djelatnosti te je prilagođen prostornim uvjetima za rad u kući ili stanu. Home Office je sinergija dobrog dizajna, funkcionalnosti i vrhunske izvedbe, za kojim bi učinkovito radili od kuće bankari, programeri, projektanti, nastavnici, znanstvenici…

Dizajn programa jednostavnih je ravnih, modernih linija i funkcionalnih detalja. Program kućnih radnih mjesta oblikovan je tako da se svojim dizajnom, dimenzijama i izborom tonova može dobro uklopiti u gotovo sve kućne prostore. Stolovi su dizajnirani za više radnih funkcija: radna ploha, izvlačne ladice, police za male predmete, zidne police za knjige, instalacijski kanal za provođenje svih kablova informatičke i ostale opreme te pernica za odlaganje sitnog pribora. Kolekcija namještaja konceptualno je dizajnirana od dva različita tipa radnih mjesta, A i B. Program je dopunjen s kolekcijom radnih ergonomskih stolaca koji omogućuju kvalitetniji rad od neudobnih kuhinjskih stolaca koji se danas prečesto koriste.

Dimenzije

Radno mjesto A

Radno mjesto B

širina: 1000, 1200 ili 1600 mm

širina: 1200 ili 1600 mm

visina: 750, 910 mm

visina: 1600 mm

dubina: 650 mm

dubina: 650 mm

Cjelokupni program kućnih radnih mjesta izrađen je od prirodnih autohtonih materijala poput slavonskog hrasta. Boja programa predviđena je u tri transparentna tona bajca (hrast naravni, hrast izbijeljeni, trešnja, orah). Stolovi su dizajnirani i proizvedeni na način da ih kupci sami mogu montirati.

Boje

hrast naravni

hrast izbijeljeni

orah

Preuzimanje cjenika

 

Preuzimanje cjenika